Projects

Alison 0.2 Luxury Duplex | Chifley Sydney

Design Outcome:

 

 

Targo Dual Occupancy | Maroubra Beach

Design Outcome:

 

The Boulevarde | Sans Souci, Sydney

Design Outcome:

 

Dual Occupancy | Chifley

Design Outcome:

 

William St  | Bankstown, Sydney

Design Outcome:

 

Luxury Dwelling | Marrickville, Sydney

Design Outcome:

Two storey concrete throughout this, Luxury House 

Cheema Cottage Luxury Duplex | Eastlakes Sydney

Design Outcome:

 

 

Luxury Dwelling | Simmats, Sydney

Design Outcome:

By experimenting different forms and envelopes we presented this contemporary house flooded with natural light. Materiality played a key factor in our design outcome

Luxury Dwelling | Monterey, Sydney

Design Outcome:

 

Luxury Dwelling | Brighton Le-Sands, Sydney

Design Outcome:

A new home in Brighton Le-Sands designed to capture the breathtaking water views afforded to a site sitting high, overlooking the Botany Bay. This new home is composed with two story house, Basement and Roof Deck forms above which slip past one another to capture views, sunlight and ventilation

Casuarina | Gymea Bay, Sydney

Design Outcome:

Casuarina is set to blend in with the existing fabric of the greeny and leafy Gymea Bay,  it is a mixed use development in the south Sydney shire area, composed of 2 shops and 4 units. To create a small intimate community.  

The Flora | Cronulla, Sydney

Design Outcome:

The Flora, named after its uniqueness, this unique building has come to life, thanks to our client. The Flora is a unique apartment building, offers a great sense luxurious and spacious apartments with an extra twist, elevated backyard to each apartment, to give the occupants the feeling of a backyard atmosphere. The apartments accessed by a lift that opens directly to the living area. While enjoying great water views of the Cronulla beach, residents will also have the advantage of backyards. 

Multi Use | Warrawong Wollongong

Design Outcome:

The majority of this multi-use building was abandoned for over seven years when HmD took over the project. We added an extra floor level to the existing structure. And created a central courtyard at the rear to tight the building together and becomes a lovely communal space away from the busy streets. We opened up the facade and introduced full height windows to maximise natural light while allowing for the courtyard to do the work by bringing in the lovely southern breeze and natural light.